Byta StayHear®+ Pulse-öronsnäckor

Håll i hörlurens skaft, ta ett lätt tag i StayHear+® Pulse-öronsnäckan och dra av den från hörluren.

Tänk på: Ta tag om StayHear+® Pulse-öronsnäckans fasta del för att undvika att den går sönder. Dra inte i vingen.

Håll den nya StayHear+ Pulse-snäckans öppning framför hörlurens munstycke och vrid på snäckan på munstycket. Tryck snäckans fasta del tills den snäpps på plats.