NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

Byta StayHear+ Sleep-toppar

För att få så bra ljuddämpning och passform som möjligt är det viktigt att du väljer rätt storlek på StayHear+ Sleep-topparna. Välj den storlek som sitter skönast och som passar bäst i varje öra. Du behöver kanske prova alla tre storlekar för att se vilken som passar bäst. Du kan behöva ha olika storlekar i varje öra.

Alla sleepbuds och StayHear+ Sleep-toppar är märkta med ett L (vänster) eller ett R (höger) på respektive sleepbud/topp. Sätt vänster topp på vänster sleepbud och vice versa.

Håll i basen på StayHear+ Sleep-toppen och dra försiktigt toppen bakåt och ut ur sleepbud.

Passa in den upphöjda linjen nära öppningen på den nya StayHear+ Sleep-toppen med skåran på sleepbuds-munstycket. Tryck in munstycket i öppningen. Dra försiktigt toppens bas runt den bakre delen på sleepbud så att den sitter på plats. Kom ihåg att föra in vänster sleepbud i vänster topp och höger sleepbud i höger topp.

Kontrollera att sleepbud sitter rätt i toppen. Bose-logotypen på sleepbud ska vara riktad utåt och den ska vara rättvänd, och båda laddningskontakterna ska synas genom baksidan på toppen.

Anpassa sleepbuds till öronen

Med StayHear+ Sleep-topparna sitter sleepbuds bekvämt och säkert på plats i öronen. Toppens vinge ska sitta precis under ytterörats kant.

Sätt in sleepbuds i öronen

Vrid varje sleepbud bakåt så att den hamnar rätt.

Tryck in varje vinge under ytterörats kant.

Ta reda på vilken storlek på StayHear+ Sleep-topparna som passar dig.

Med hjälp av storleksguiden nedan kontrollerar du om storleken på StayHear+ Sleep-topparna är rätt för dig. Toppens vinge ska sitta säkert under ytterörats kant utan att tryckas ihop.

Gör också följande:

  • Säg något högt. Din röst ska låta dämpad i båda öronen.
  • Skaka på huvudet. Sleepbuds ska sitta kvar ordentligt.

Om topparna av den aktuella storleken inte sitter kvar ordentligt provar du en annan storlek.