90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Byta StayHear+ Sleep-toppar

För att få så bra ljuddämpning och passform som möjligt är det viktigt att du väljer rätt storlek på StayHear+ Sleep-topparna. Välj den storlek som sitter skönast och som passar bäst i varje öra. Du behöver kanske prova alla tre storlekar för att se vilken som passar bäst. Du kan behöva ha olika storlekar i varje öra.

Alla sleepbuds och StayHear+ Sleep-toppar är märkta med ett L (vänster) eller ett R (höger) på respektive sleepbud/topp. Sätt vänster topp på vänster sleepbud och vice versa.

Håll i basen på StayHear+ Sleep-toppen och dra försiktigt toppen bakåt och ut ur sleepbud.

Passa in den upphöjda linjen nära öppningen på den nya StayHear+ Sleep-toppen med skåran på sleepbuds-munstycket. Tryck in munstycket i öppningen. Dra försiktigt toppens bas runt den bakre delen på sleepbud så att den sitter på plats. Kom ihåg att föra in vänster sleepbud i vänster topp och höger sleepbud i höger topp.

Kontrollera att sleepbud sitter rätt i toppen. Bose-logotypen på sleepbud ska vara riktad utåt och den ska vara rättvänd, och båda laddningskontakterna ska synas genom baksidan på toppen.

Anpassa sleepbuds till öronen

Med StayHear+ Sleep-topparna sitter sleepbuds bekvämt och säkert på plats i öronen. Toppens vinge ska sitta precis under ytterörats kant.

Sätt in sleepbuds i öronen

Vrid varje sleepbud bakåt så att den hamnar rätt.

Tryck in varje vinge under ytterörats kant.

Ta reda på vilken storlek på StayHear+ Sleep-topparna som passar dig.

Med hjälp av storleksguiden nedan kontrollerar du om storleken på StayHear+ Sleep-topparna är rätt för dig. Toppens vinge ska sitta säkert under ytterörats kant utan att tryckas ihop.

Gör också följande:

  • Säg något högt. Din röst ska låta dämpad i båda öronen.
  • Skaka på huvudet. Sleepbuds ska sitta kvar ordentligt.

Om topparna av den aktuella storleken inte sitter kvar ordentligt provar du en annan storlek.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback