Ändra tidsformat

Gäller:

Du kan välja om du vill att klockan ska visas som 12- eller 24-timmarsklocka.

Så här ändrar du tidsformat:

håll ned alarm setup/menu på fjärrkontrollen tills -setup menu- visas.

Alarm Setup/Menu

tryck på tune/playlist > tre gånger tills time- visas.

Tune/Playlist >

tryck på time - eller time + för att välja 12 hour (12 timmar) eller 24 hour (24 timmar).

Time -

Time +

tryck på alarm setup/menu för att stänga inställningsmenyn eller vänta i tio sekunder så stängs menyn automatiskt.