Ändra språk för röstmeddelanden

När hörlurarna sätts på för första gången är röstanvisningarna på engelska.

Så här väljer du ett annat språk:

Sätt på headsetet och sätt snäckorna i öronen.

Håll in Volym + och Volym - på kontrollmodulen samtidigt tills du hör det första språkalternativet läsas upp.

Tryck på Volym + eller Volym - och bläddra genom listan med förinstallerade språk:

• Engelska
  • Spanska
  • Franska

• Tyska
  • Mandarin
  • Japanska
  • Koreanska
  • Italienska
  • Portugisiska
  • Nederländska
  • Svenska

Du kan ladda ned fler språk på: global.Bose.com/Support/QC30

När du hör ditt språk väljer du det som röstanvisningsspråk genom att hålla in flerfunktionsknappen.