Ändra språk för röstmeddelanden

Varje gång du sätter på hörlurarna hörs en röstanvisning om hörlurarnas batteriladdningsnivå. Röstanvisningar vägleder dig igenom Bluetooth®-synkroniseringen och anslutningsprocessen.

Gör så här för att byta språk:

• Med hörlurarna på, håll in båda volymknapparna samtidigt tills du hör det första språkalternativet läsas upp.
  • Tryck på knappen volym upp eller volym ned för att bläddra igenom språken: engelska, spanska, franska, tyska, mandarin, japanska, koreanska, italienska, portugisiska, svenska och nederländska.
  • När du hör ditt språk väljer du det genom att hålla in flerfunktionsknappen.