Ändra språk för röstmeddelanden

Varje gång du sätter på hörlurarna hörs en röstanvisning om hörlurarnas batteriladdningsnivå. Röstanvisningar vägleder dig genom Bluetooth® -parkopplingen och -anslutningen.

Gör så här för att byta språk:

• Med hörlurarna på håller du ned båda volymknapparna samtidigt tills du hör det första språkalternativet läsas upp
  • Tryck på knappen volym upp eller volym ned för att bläddra igenom språken: engelska, spanska, franska, tyska, mandarin, japanska, koreanska, italienska, portugisiska, svenska och holländska
  • När du hör ditt språk väljer du det genom att hålla ned flerfunktionsknappen