Ändra språk för röstanvisningar

Röstanvisningarna i höger öronsnäcka vägleder dig genom Bluetooth-ihopparningen, informerar dig om batterinivån och identifierar anslutna enheter. Du kan anpassa röstanvisningarna med hjälp av knapparna på höger öronsnäcka.

När du sätter på hörlurarna första gången är röstanvisningarna på engelska. Så här väljer du ett annat språk:

Håll in knapparna + och  samtidigt tills du hör det första språkalternativet läsas upp

Tryck på + eller på för att bläddra bland språken

När du hör ditt språk väljer du det genom att hålla in flerfunktionsknappen

Obs! Du kan även ändra språk för röstanvisningarna i Bose Connect-appen.