Gratis frakt och gratis retur
 

Ändra språk för röstmeddelanden

När du sätter på hörlurarna första gången är röstanvisningarna på engelska. Så här väljer du ett annat språk:

Håll ned + och - samtidigt tills du hör det första språkalternativet läsas upp.

Tryck på + eller - för att bläddra bland språken.

När du hör ditt språk väljer du det genom att hålla in multifunktionsknappen.

Obs! Du kan även ändra språk för röstanvisningarna via Bose Connect-appen.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback