Ändra ljudinställningar för tv-högtalare

Så här ändrar du ljudinställningar för tv-högtalarna:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet.

på fjärrkontrollen trycker du på more.

tryck på högerpilen för att markera alternativ-ikonen och bekräfta genom att trycka på ok.

tryck på uppåtpilen eller nedåtpilen och markera tv speakers (tv-högtalare).

tryck på vänsterpilen eller högerpilen och ställ in alternativet på on (på) eller off (av). om du väljer on (på) kommer du att höra ljud från både tv-högtalarna och bose®-systemet.

tryck på exit för att stänga menyn.