Ladda och kontrollera batteriet

Varje gång du sätter på högtalaren visar batteriindikatorn laddningsnivån i flera sekunder. Om du har aktiverat röstanvisningar hörs dessutom en röstanvisning som anger laddningsnivån.

Om du vill kontrollera batterinivån samtidigt som du använder högtalaren, håll strömknappen intryckt tills du hör en röstanvisning som anger batterinivån. Dessutom lyser batteriindikatorerna i flera sekunder.

○○○○0 %–20 %
••○○○20 %–40 %
•••○○40 %–60 %
••••60 %–80 %
•••••80 %–100 %

Ladda högtalaren

Det tar upp till 3 timmar att ladda batteriet helt. När batteriet är fulladdat kan du använda högtalaren i upp till 12 timmar. När batteriet har laddats i 15 minuter kan du använda högtalaren i upp till 2 timmar.

Öppna blixtlåset på överdragets undersida för att komma åt USB-kontakten.

Anslut den mindre änden på USB-kabeln till USB-porten.

Anslut USB-kabelns andra ände till en väggladdare eller en dator som är påslagen. När batteriet laddas, blinkar den senast tända batteriindikatorn vitt. När högtalarbatteriet är fulladdat lyser alla fem batteriindikatorer med ett fast vitt sken.

Obs! Högtalaren kan inte användas medan den laddas.

Riktlinjer för batteriförvaring

Högtalaren ska inte förvaras utan att användas i mer än 90 dagar när den är fulladdad eller har en återstående laddningsnivå på under 10 procent. Om högtalaren behöver förvaras oanvänd under en längre tid är det bäst att batterinivån ligger på mellan 50 och 80 procent.

Batteriskyddsläge

Om högtalarbatteriet är urladdat (0 %) och högtalaren inte ansluts på över 90 dagar försätts batteriet i skyddat läge och avaktiveras permanent. Kontakta Boses kundtjänst om högtalaren försätts i skyddat läge.