Beställ senast den 21 december för att få leveransen före jul.

Laddningsfodralet laddas inte

Prova följande om laddningsfodralet inte laddas:

Anslut USB-kabeln till en annan strömkälla, t.ex. en annan nätadapter eller en annan USB-port på datorn.

Kontrollera laddningsfodralets batteriindikatorer. När fodralet laddas blinkar den senast tända batteriindikatorn vitt. När laddningsfodralet är fulladdat lyser alla batteriindikatorerna med ett fast vitt sken.

Om laddningsfodralet har utsatts för särskilt hög eller låg temperatur bör du låta det ligga i rumstemperatur en stund innan du försöker att ladda det igen.

Återställ laddningsfodralet genom att föra in ett gem i fodralets baksida tills du känner ett klick.