Ladda Frames

• Rikta in stiften på laddningskabeln mot laddningsporten på höger skalm. Stiften måste vara riktade åt rätt håll mot laddningsporten för att Frames ska laddas.
  • Tryck försiktigt stiften mot laddningsporten tills de magnetiskt snäpper på plats.
  • Anslut den andra änden till en USB-väggladdare eller en påslagen dator.
Bose Frames laddningsport och laddningskabel

Obs! Använd endast produkten med en godkänd nätadapter som uppfyller lokala bestämmelser (till exempel UL, CSA, VDE eller CCC).

• Medan laddningen pågår blinkar statuslampan vitt.
  • När batteriet är fulladdat lyser statuslampan med ett fast vitt sken.
  • Frames spelar inte upp ljud medan de laddas.
  • Ha INTE på dig Frames medan de laddas.