Ladda hörlurarna

Anslut den mindre änden av USB-kabeln till USB-C-porten på höger hörlur.

Anslut den andra änden till en USB-väggladdare eller en dator som är på. Under laddningen blinkar batteriindikatorn vitt.

Det tar cirka två timmar tills hörlurarna är fulladdade. När batteriet är fulladdat lyser batteriindikatorn med vitt sken.

• När hörlurarna är fulladdade kan de användas i upp till 20 timmar.
  • 15 minuters laddning ger upp till 3,5 timmars användning.
USB-C-laddningsport på höger hörlur.

Obs! Hörlurarna kan inte spela upp ljud eller reducera brus under uppladdning.

Kontrollera batterinivån

Varje gång som du sätter på hörlurarna hörs en röstanvisning som anger batteriets aktuella laddningsnivå. När hörlurarna används hör du ”Battery low, please charge now” (Låg batterinivå, ladda batteriet nu).

Om du vill höra batterinivån när du använder hörlurarna håller du in pekytan tills du hör batterinivån.

Höger hörlur som visar området där du håller in för att höra batterinivån.