Ladda hörlurarna

Anslut den mindre änden av USB-kabeln till mikro-USB-kontakten på höger öronkåpa

Anslut den andra änden till en USB-väggladdare eller en påslagen dator

Under laddningen blinkar batteriindikatorn gult. Det tar upp till 2 timmar att ladda hörlurarna helt.

När batteriet är fulladdat lyser batteriindikatorn med ett fast grönt sken. Med fulladdat batteri kan hörlurarna användas i upp till 20 timmar vid trådlös anslutning och 40 timmar via en ljudkabel.