Ladda hörlurarna och fodralet

Ladda hörlurarna

Hörlurarna laddas när de ligger i laddningsfodralet. Så här laddar du hörlurarna:

• Placera laddningsstiften på vänster öronsnäcka i linje med laddningsstiften på fodralets vänstra sida
  • Lägg öronsnäckan i det magnetiska laddningsfodralet så att den klickar på plats och så att den vänstra laddningsindikatorn börjar blinka vitt
  • Upprepa steg 1 och 2 för att ladda höger öronsnäcka

Hörlurarnas laddningstid

Det kan ta upp till 2 timmar att ladda hörlurarna. En fulladdning ger upp till 5 timmars speltid.

Kontrollera batterinivån

Du kan kontrollera batterinivån medan du använder hörlurarna:

• Varje gång du tar ut hörlurarna ur laddningsfodralet informerar en rösanvisning i höger öronsnäcka dig om batterinivån
  • När du använder hörlurarna informerar en röstanvisning dig om batteriet behöver laddas
  • Du kan se batterinivån längst ned till höger på startskärmen i Bose® Connect-appen
  • Om hörlurarna är anslutna till en Apple-enhet visas hörlurarnas batterinivå i det övre högra hörnet på enhetens skärm och i notiscentret

Du kan kontrollera hörlurarnas batterinivå medan de laddas:

• När du har lagt en öronsnäcka i laddningsfodralet visar motsvarande laddningsindikator öronsnäckans aktuella laddningsstatus

Ladda det bärbara laddningsfodralet

Det bärbara fodralet används för att ladda hörlurarna och för att förvara dem när de inte används.
TÄNK PÅ: Produkten får endast användas med en godkänd nätadapter som uppfyller lokala bestämmelser (t.ex. UL, CSA, VDE eller CCC).

• Anslut USB-kabelns lilla kontakt till USB-uttaget på laddningsfodralets baksida.
  • Anslut den andra änden till en USB-väggladdare (medföljer ej) eller till en påslagen dator. Kontrollera att hörlurarna befinner sig i rumstemperatur (5–40 °C) innan du laddar dem.

Laddningsfodralets laddningstid

• Det kan ta upp till 2 timmar att ladda laddningsfodralet
  • Laddningstiden kan variera när hörlurarna ligger i fodralet
  • Ett fulladdat fodral räcker till två fulladdningar av hörlurarna

Kontrollera fodralets batterinivå

Tryck på knappen på fodralets framsida. Batteriindikatorerna lyser i tre sekunder. Indikatorerna visar batterinivån enligt följande:

• Om fem indikatorer lyser med ett fast sken är batteriet fulladdat
  • Om bara en indikator lyser med ett fast sken är batterinivån låg och batteriet behöver laddas