Ladda hörlurarna

När batteriet laddas lyser batteriindikatorn med gult sken. När batteriet är fulladdat lyser batteriindikatorn med grönt sken.

Ladda hörlurarna så här:

Anslut den smala änden av USB-kabeln till mikro-USB-kontakten på den högra öronkåpan.

Anslut den andra änden till en USB-väggladdare eller en dator som är på.

Det tar upp till tre timmar att ladda batteriet helt. När det är fulladdat kan du använda hörlurarna i upp till 15 timmar. Efter 15 minuters laddning kan du använda hörlurarna i två timmar.

Obs! Det går inte att lyssna på musik i hörlurarna medan de laddas.