Ladda hörlurarna

Hörlurarna måste placeras i rumstemperatur mellan 5–40 °C före laddningen.

Så här laddar du hörlurarna:

Öppna luckan på den inre högra sidan av nackbandet.

Anslut den mindre änden på USB-kabeln till USB-porten.

Anslut den andra änden av USB-kabeln till en väggladdare eller en dator som är på.

• Under laddningen blinkar batteriikonen gult
  • När batteriet är fulladdat lyser batteriikonen med ett fast grönt sken
  • Det kan ta upp till två timmar att ladda batteriet helt. Med en fullständig laddning kan du använda hörlurarna i upp till 10 timmar
  • Det går inte att lyssna på musik i hörlurarna medan de laddas.

TÄNK PÅ: Använd endast produkten med en godkänd nätadapter som uppfyller lokala bestämmelser (till exempel UL, CSA, VDE och CCC).