Ladda headsetet

Innan du börjar använda headsetet är det viktigt att du laddar det helt, så att du ska kunna använda det så länge som möjligt. Kontrollera att temperaturen ligger mellan 5°C och 40°C, och att produkten är rumstempererad.

Gör så här när du vill ladda headsetet:

Obs! Försök inte att synkronisera eller använda headsetet medan det laddas.

Sätt in den lilla kontakten på USB-kabeln i headsetet. Se till att pilarna på kontakten och headsetet stämmer överens.

Sätt in den stora kontakten på kabeln antingen i nätadaptern eller i ett USB-uttag på datorn (om det finns ström i USB-uttaget).

Om du använder strömpaketet drar du ut stiften.

Sätt in nätadaptern i ett vägguttag. Om du använder en dator för att ladda headsetet måste du först sätta på datorn.

Det kan ta upp till tre timmar att ladda headsetet första gången, fast det kan gå fortare. Batteriindikatorn på baksidan av headsetet blinkar med gult sken medan headsetet laddas. Därefter lyser det med ett fast grönt sken när laddningen är klar.

Obs! Trots att headsetbatteriet är delvis uppladdat när det kommer från tillverkaren, får du längre samtalstid om du laddar det innan du börjar använda headsetet.

Läs mer om hur du kontrollerar hur mycket batteriström som finns kvar i Identifiera lampor och signaler.