Ladda headsetet

Innan du börjar använda hörlurarna är det viktigt att du laddar dem helt (det kan ta upp till två timmar). Kontrollera att temperaturen ligger mellan 5°C och 40°C, och att produkten är rumstempererad.

• Använd den medföljande USB-kabeln för att ansluta hörlurarna till en strömförande USB-port på datorn eller till en godkänd väggladdare (medföljer inte).
  • När batteriet är fulladdat kan du använda hörlurarna i cirka 16 timmar.