Ladda headsetet (med videoklipp)

Även om batteriet laddas delvis på fabriken bör du ladda det helt innan du börjar använda headsetet.

Gör så här när du vill ladda hörlurarna:

Anslut den mindre änden på USB-kabeln till hörlurarna.

Anslut den större änden på USB-kabeln till en godkänd USB-väggladdare (medföljer inte) eller en strömförande USB-port på datorn.

Obs! Kontrollmodulen kan också laddas när den är bortkopplad från hörlurarnas kåpor.

Vänta upp till tre timmar tills det är fulladdat. Batteriindikatorn blinkar med gult sken under laddningen och lyser grön när laddningen är klar.

Obs! Hörlurarna kan inte användas vid laddning.

Obs! Kontrollera att rumstemperaturen ligger mellan 5 °C och 40 °C, och att lurarna är rumstempererade.