Kontrollera programvaruversionen i SoundTouch-appen

Gäller:

mer...

Inställningsskärmen i SoundTouch-appen innehåller information som kan hjälpa dig att uppdatera programvaran, lägga till systemet i nätverket och i allmänhet underhålla produkten.

1. Starta SoundTouch-appen på datorn, surfplattan eller smarttelefonen
  2. Välj menyikonen (≡) > Inställningar > Om
    Obs!
    Om inte menyikonen (≡) syns på datorn eller surfplattan kanske sidomenyn redan är öppen
  3. Välj namnet på systemet som du vill ändra inställningarna för
  4. Viktig systeminformation visas
  5. Om du vill se programvaruinformation om själva appen går du tillbaka till skärmen Om och väljer SoundTouch-ikonen

För Lifestyle 135/235/525/535-system:

Slå på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle-systemet

Håll ned SETUP (inställningar) på kontrollkonsolen tills systeminformationsskärmen visas

• På rad 2 visas versionen av konsolprogramvaran som är installerad för närvarande
  • På rad 5 visas versionen av Acoustimass-modulsprogramvaran som är installerad för närvarande
  • På rad 10 visas versionen av fjärrkontrollsprogramvaran som är installerad för närvarande (tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen för att se versionen)

För CineMate och SoundTouch hemmabiosystem:

Slå på konsolen (valfri källa)

Håll ned den röda knappen på fjärrkontrollen i fyra sekunder tills systeminformationsskärmen visas

Tryck på den röda knappen för att bläddra igenom informationen

• 1 KONSOL: 2:a raden: Programvaruversion
  • 2 ACOUSTIMASS-MODUL: 2:a raden: Programvaruversion
  • 3 SOUNDTOUCH (om ansluten): 1:a raden: Programvaruversion

Du stänger systeminformationsskärmen genom att trycka på Exit