Gratis frakt och gratis retur
 

Kontrollera batterinivån

Gäller:

När det separata extrabatteriet är anslutet blinkar systemets strömlampa bredvid strömbrytaren när strömmen slås på för att visa återstående batterinivå.

Du kan även kontrollera batterinivån när som helst genom att trycka två gånger på Bluetooth-knappen i Ingång 3-avsnittet.

Tabellen nedan visar LED-status och motsvarande batterinivå.

Blått: 4 blinkningar75–100 % laddat
Blått: 3 blinkningar50–74 % laddat
Blått: 2 blinkningar25–49 % laddat
Blått: 1 blinkning10–24 % laddat
Rött: 1 blinkningMindre än 10 % laddat

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback