Kontrollera batteriet

• Varje gång du slår på hörlurarna hörs en röstanvisning om hörlurarnas batteriladdningsnivå och batteriindikatorn på insidan av höger hörlur lyser i tio sekunder. När du trycker på någon av hörlurskontrollerna lyser dessutom batteriindikatorn i tio sekunder.
  • När hörlurarna används blinkar batteriindikatorn med rött sken då batteriet behöver laddas.
  • Om du är ansluten till en Apple-enhet visas hörlurarnas batteriladdningsnivå i enhetsskärmens övre högra hörn.