Kontrollera Bluetooth®- och laddningsstatus

Statuslampan sitter på höger skalm.

Bose Frames statuslampa

Bluetooth-anslutningsstatus
Visar Bluetooth-anslutningsstatusen för mobila enheter.

• När lampan blinkar vitt långsamt är Frames redo eller i färd med att anslutas.
  • När lampan blinkar vitt snabbt har Frames anslutits.

Laddningsstatus
Visar batteriladdningsnivån när Frames är anslutna till nätström.

• När lampan lyser med ett fast vitt sken är Frames fulladdade.
  • När lampan blinkar vitt laddas Frames.

Obs! Om du är ansluten till en Apple-enhet visas batterinivån för Frames i det övre högra hörnet på enhetens skärm, och i enhetens notiscenter.