90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Rengöra hörlurarna

För alla in-ear-hörlurar och -headset från Bose® är det viktigt att rengöra öronsnäckorna och själva lurarna, inklusive det finmaskiga nätet på luren. Då blir ljudet som allra bäst. Det räcker med lite skräp för att ljudet ska bli svagare eller försvinna helt.

Du rengör öronsnäckorna genom att ta av dem från lurarna och tvätta dem i mild tvål. Skölj dem noga och torka dem med en mjuk trasa (låt dem torka helt innan du sätter på dem på lurarna).

Du rengör lurarna genom att ta av öronsnäckorna och försiktigt stryka en mjuk och torr trasa över de finmaskiga näten. Var försiktig så att du inte trycker in öronvax i nätet eller porthålet. Sätt sedan på öronsnäckorna igen.

Gör så här för att rengöra det finmaskiga nätet:

Ta av öronsnäckorna från hörlurarna.

Torka hörlursnätet med lite väteperoxid (maximal koncentration, 3 %) på en mjuk trasa eller pappersservett. Var försiktig så att vätskan inte rinner in i den öppna porten på hörluren.

Vänta i fem minuter medan vaxet mjuknar.

Vät en mjuk tandborste med väteperoxid (maximal koncentration, 3 %) och borsta försiktigt det finmaskiga nätet så att vaxet lossas och avlägsnas. Låt inte väteperoxiden rinna in i den öppna porten på hörluren.

När nätet är rent skakar du försiktigt bort överflödig vätska och skräp, och torkar hörluren med en mjuk trasa.

Sätt tillbaka öronsnäckorna.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback