Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Rensa hörlurarnas ihopparningslista

Håll in strömknappen/Bluetooth®-knappen tills du hör ”Bluetooth device list cleared” (Listan över Bluetooth-enheter är tom) och Bluetooth-lampan blinkar långsamt med blått sken.

Strömknappen/Bluetooth-knappen blinkar med blått sken.

Ta bort hörlurarna från enhetens Bluetooth-lista. Nu kan du ansluta hörlurarna.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback