Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Rensa hörlurarnas ihopparningslista

Dra strömknappen till Bluetooth®-symbolen och håll kvar den i 10 sekunder tills du hör ”Bluetooth device list cleared.” (Listan över Bluetooth-enheter rensad.)

Ta bort Bose QuietComfort-hörlurarna från Bluetooth-listan på enheten. Alla Bluetooth-enheter tas bort och en ny enhet kan anslutas till hörlurarna

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback