Gratis frakt och gratis retur
 

Rensa hörlurarnas ihopparningslista

Stäng av hörlurarna

Håll ned strömknappen/Bluetooth-knappen i tio sekunder tills du hör ” Listan över Bluetooth-enheter rensad”

Ta bort Bose QuietControl-hörlurarna från Bluetooth-listan på enheten. Alla enheter tas bort och hörlurarna kan paras ihop med en ny enhet

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback