Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Rensa högtalarens ihopparningslista

  • Håll ned Bluetooth®-knappen på högtalaren i tio sekunder, tills du hör ”Listan över Bluetooth-enheter rensad”.
  • Ta bort högtalaren från Bluetooth-menyn på din mobila enhet. Alla ihopparade mobila enheter raderas och högtalaren är klar för ihopparning igen.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback