KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Rensa Bluetooth®-ihopparningslistan

När du parkopplar en Bluetooth®-enhet till systemet sparas kopplingen i systemets ihopparningslista. Du kan behöva rensa ihopparningslistan om det inte går att ansluta till enheten. När du har rensat listan måste du para ihop enheten på nytt.

Sätt på produkten via fjärrkontrollen

Tryck och håll Bluetooth-knappen intryckt i tio sekunder tills en signal ljuder i enheten

Ta bort Bose-produkten från Bluetooth-menyn på Bluetooth-enheten.