Rensa Bluetooth®-ihopparningslistan

när du parkopplar en bluetooth®-enhet till systemet sparas kopplingen i ihopparningslistan i systemet. du kan behöva rensa ihopparningslistan om det inte går att ansluta till enheten. när du har rensat listan måste du para ihop enheten på nytt.

håll ned bluetooth-knappen på fjärrkontrollen i 10 sekunder, tills indikatorlampan för bluetooth blinkar blått.

ta bort bose solo-systemet från bluetooth-menyn på den bärbara enheten.

Då hörs en kort signal. Det innebär att du kan parkoppla enheten på nytt.