Kompatibla enheter

Med det digitala musiksystemet SoundLink® Air får du rent och omslutande ljud, trådlöst streamat via AirPlay® från en iPad®, iPhone®, iPod touch® eller dator med iTunes®. Med det här systemet kan du:

• Streama favoritmusik från musikbiblioteket eller ett AirPlay-kompatibelt program på iPod touch, iPhone och iPad.
  • Streama musik från iTunes på en dator över det trådlösa nätverket.
  • Ansluta ytterligare en ljudkälla till AUDIO IN-kontakten.

Du måste ha någon av följande kompatibla enheter om du vill använda AirPlay i SoundLink® Air-systemet:

• iPod touch, iPhone eller iPad med iOS 4.3.3 eller senare.
  • PC eller Mac med iTunes 10.2.2 eller senare