Kompatibla inpassningar för iPod®-modeller

Om du har en iPod med Apple®-universaldockadapter kan du använda adaptern i SoundDock-systeminfattningen för sådana adaptrar. Se nedan:

Saknar du Apple-universaldockadapter eller SoundDock-systeminfattning för Apple-universaldockadaptrar? Ta då en titt i följande tabell. Där kan du se vilken infattning som passar till just din iPod. Etiketten sitter längst ned på infattningen.

iPod-modell:

Infattning:

iPhone® (3GS)
8 GB och 16 GB

iPhone (3G)
8 GB och 16 GB

iPhone
4 GB, 8 GB och 16 GB

iPod touch®
8 GB, 16 GB och 32 GB

iPod classic®
80 GB

iPod classic®
160 GB

iPod
(5:e generationen, video)
30 GB

iPod
(5:e generationen, video)
60 GB och 80 GB

iPod
(4:e generationen, färgdisplay/foto)
20 GB och 30 GB

iPod
(4:e generationen, färgdisplay/foto)
40 GB och 60 GB

iPod
(4:e generationen, monokrom display)
20 GB

iPod
(4:e generationen, monokrom display)
40 GB

iPod nano®
(3:e generationen, video)

iPod nano
(2:a generationen, aluminium)

iPod nano
(1:a generationen)

iPod mini

iPod
(3:e generationen, dockanslutning)
10 GB, 15 GB och 20 GB

iPod
(3:e generationen, dockanslutning)
30 GB och 40 GB

Obs! Det klassiska SoundDock-systemet är inte en "Works with iPhone"-certifierad produkt. Du kan dock koppla ursprungliga iPhone och iPhone 3G till systemet (vid störningar kan du köra iPhone-enheten i flygplansläge). Du kan använda SoundDock-infattning A till din iPhone. Om du vill ha en optimal passform väljer du i stället Apples iPhone-universaldockadapter (3-pack). Använd de här adaptrarna med SoundDock-infattningen för Apple-universaldockadaptrar. En sak till: du kan inte ladda iPhone 3G-enheter i systemet. Ladda dem i stället med Apples iPhone 3G-laddare (ingår när man köper iPhone 3G).

I tidigare versioner av SoundDock-systemet ingick de infattningar som visas nedan. De är kompatibla med de iPod-modeller som anges på etiketten på respektive infattning. Etiketten hittar du nedtill på infattningarna. Se bilden.