Kompatibla iPod®-modeller

Det här Lifestyle®-underhållningssystemet kan användas för att spela upp musik och visa video från din iPod eller iPhone®. Endast iPod-modeller som har stöd för både video och ljud kan användas med dessa system.

I följande lista identifieras alla kompatibla iPod-modeller.

ipod touch®: alla generationer förutom den 5:e med apple lightning™-kontakt

iphone: alla modeller förutom iphone 5 med apple lightning-kontakt

ipod classic®:

ipod: 5:e generationen

ipod nano®: endast 3:e och 6:e generationerna

Kommentar för iPhone 5-användare: iPod- och iPhone-modellerna med en Apple Lightning-kontakt kräver en Apple Lightning-till-30-stiftsadapter för att kunna användas tillsammans med ditt Bose®-system.

Om du är osäker på vilken iPod-modell du har kan du gå in på Apples supportwebb.