Ansluta en Bluetooth®-enhet

Håll in Bluetooth-knappen på fjärrkontrollen tills ljusskenan blinkar långsamt med blått sken. Då kan soundbarhögtalaren upptäckas av enheter som kan sända ljud via Bluetooth-anslutning

Håll in Bluetooth-knappen på fjärrkontrollen

Aktivera Bluetooth-funktionen på den mobila enheten. Om du kan se ett alternativ för att söka efter tillgängliga enheter eller para ihop en ny enhet väljer du det

Leta reda på namnet du gav soundbarhögtalaren när du konfigurerade den i Bose Music-appen. Om du inte har gett soundbarhögtalaren något namn visas standardnamnet Bose Soundbar 700. Välj namnet på soundbarhögtalaren när det visas i listan över tillgängliga enheter

När anslutningen mellan den mobila enheten och soundbarhögtalaren har upprättats hörs en kort signal och ljusskenan lyser med ett fast vitt sken.