Ansluta Bluetooth®-enheter

Gäller:

1. Håll Bluetooth-knappen på fjärrkontrollen intryckt tills Bluetooth-lampan börjar blinkar med blått ljus (tar ca en sekund)
  2. Aktivera Bluetooth på din enhet
  3. Välj Bose-högtalaren på Bluetooth-menyn

En signal ljuder på högtalaren när den är ansluten och Bluetooth-lampan lyser med vitt sken. Återanslut vid ett senare tillfälle genom att trycka på Bluetooth-knappen på högtalaren med Bluetooth aktiverat på enheten.

Ansluta en andra Bluetooth-enhet

Högtalaren kan vara ansluten till två Bluetooth-enheter samtidigt. Så här ansluter du en andra enhet:

1. Anslut den första enheten enligt stegen ovan
  2. Välj Bose-högtalaren på Bluetooth-menyn på den andra enheten

Obs! Det går bara att spela upp ljud från en de anslutna enheterna i taget. Om du vill spela upp ljud på den andra enheten måste du först pausa ljudet på den första.