Ansluta en enhet via aux-kontakten

Du kan ansluta högtalaren till alla enheter där det finns en hörlurs- eller ljudutgång. Du behöver då bara en stereoljudskabel med en kontakt på 3,5 mm. Den kontakten stoppar du in i aux in-ingången på högtalaren. Du kan köpa den här kabeltypen i vanliga elektronikbutiker.

Så här använder du aux in-kontakten:

Sätt in kabeln från ljudenheten i aux in-kontakten på baksidan av högtalaren.

Slå på högtalaren. Tryck på AUX.

AUX

Justera volymen på den anslutna enheten till nära max och använd sedan volymknapparna på högtalaren för att justera volymen.

Om den anslutna enheten inte spelar upp ljud under 30 minuter stängs högtalaren automatiskt av för att spara på batteriet.

Om SERVICE-kontakten

Servicekontakten på baksidan av högtalaren använder du endast för programuppdateringar och det går inte att använda den för ljudöverföringar och laddning. Den kan inte användas för att ansluta en ljudenhet.