Ansluta en bärbar enhet från högtalarens ihopparningslista

Så här gör du om du vill spela upp musik på en parkopplad bärbar enhet som du inte har anslutit än:

• Tryck två gånger (inom tre sekunder) på Bluetooth®-knappen på högtalaren, så ansluts den nya parkopplade bärbara enheten.
  • Tryck på Bluetooth-knappen tills du hör namnet på den bärbara enheten. Meddelandet är: "Ansluten till [enhetens namn]".
  • När du väl har anslutit enheten kan du spela upp musik från den.