Ansluta en tv

Välja anslutning

Kontrollera ljudutgångarna på tv:n och välj en anslutning:

analogt stereoljud – en anslutning med en vänsterkanal (vit) och en högerkanal (röd).

digitalt optiskt ljud – en anslutning där du överför digitala data i form av pulserande ljus genom en fiberoptisk kabel.

koaxialt digitalljud – en digital ljudanslutning som överför digitala data genom en koaxialkabel på 75 ohm.

Ansluta tv:n

Så här ansluter du tv:n till systemet:

Sätt in ena änden av den aktuella ljudkabeln i motsvarande ljudutgång på tv:n.

Obs! Om du använder en optisk kabel måste du ta bort skyddsplasten innan du ansluter kabeln.

Anslut andra änden av ljudkabeln till motsvarande ingång i Bose®-systemet.