Ansluta en ljud/video-enhet

Exempel på ljud/video-enheter är Blu-ray disc™- och dvd-spelare, videobandspelare, videokamera, Apple TV® och kabel/satellitbox. Se bruksanvisningen för den anslutna produkten om du behöver mer information.

Så här ansluter du en extern ljud/videoenhet till systemet:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet.

tryck på konfigurera på kontrollkonsolen

tryck på nedåtpilen på fjärrkontrollen tills "lägg till en ny enhet" markeras.

tryck på ok. följ anvisningarna på skärmen.

när processen är klar får du en fråga om du vill ställa in bose®-fjärrkontrollen för att kontrollera enheten. tryck på ok och följ anvisningarna på skärmen för att ställa in fjärrkontrollen eller välj "hoppa över detta steg". systemet återställs till det inledande installationsfönstret.