Ansluta en extern ljudenhet

Exempel på ljudenheter är satellit/hd-radio, skivspelare, cd-spelare och bandspelare. Se bruksanvisningen för den anslutna produkten om du behöver mer information.

Så här ansluter du en extern ljudenhet till systemet:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet.

tryck på konfigurera på kontrollkonsolen

tryck på nedåtpilen på fjärrkontrollen tills "lägg till en ny enhet" markeras. tryck på ok.

välj enhet genom att trycka på nedåtpilen.

tryck på ok. följ anvisningarna på skärmen.

Obs! Eftersom du ansluter en ljudenhet kommer du att få en fråga om en videoanslutning. Välj "Ingen".

när processen är klar får du en fråga om du vill ställa in bose®-fjärrkontrollen för att kontrollera enheten. tryck på ok. följ anvisningarna på skärmen för hur du ställer in fjärrkontrollen eller välj "hoppa över detta steg" så att systemet återgår till den första startbilden.