Ansluta den trådlösa basmodulen (tillval)

Innan du börjar

Kontrollera om det finns systemuppdateringar och installera dem: Öppna SoundTouch-appen och gå till Menu (Meny) > Settings (Inställningar) > Speaker Settings (Högtalarinställningar). Om det finns en uppdatering trycker du på UPDATE SOFTWARE (UPPDATERA PROGRAMVARA) för att installera den.

Ansluta basmodulen

Systemet kan ansluta en eller två basmoduler. Om du vill ansluta två basmoduler måste de vara av samma modell och kunna anslutas trådlöst. Om du vill ansluta två trådlösa basmoduler ansluter du en åt gången genom att följa de här stegen.

Anslut basmodulen till ett eluttag.

Tryck på SoundTouch-knappen på soundbarhögtalarnas fjärrkontroll.

SoundTouch-knappen på SoundTouch-fjärrkontrollen.

Tryck på och håll ned knapp 7 tills anslutningslampan på framsidan av soundbarhögtalaren blinkar vitt och släpp sedan knappen. När den är ansluten lyser lampan med ett fast vitt sken och du hör en ton från basmodulen.

Tips! Om basmodulen inte ansluts kopplar du bort soundbarhögtalaren och basmodulen i 30 sekunder och försöker sedan igen.

SoundTouch-fjärrkontrollen, SoundTouch-knappen och knapp 7 med lampan som lyser med ett fast vitt sken på soundbarhögtalaren.