90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Ansluta de trådlösa surroundhögtalarna (tillval)

Gäller:

Innan du börjar

Kontrollera om det finns systemuppdateringar och installera dem: Öppna SoundTouch-appen och gå till Menu (Meny) > Settings (Inställningar) > Speaker Settings (Högtalarinställningar). Om det finns en uppdatering trycker du på UPDATE SOFTWARE (UPPDATERA PROGRAMVARA) för att installera den.

Ansluta högtalarna

Anslut varje surroundhögtalare till en trådlös mottagare.

Ställ in L/R-reglaget för varje trådlös mottagare på lämplig inställning beroende på placeringen för den högtalare de är kopplade till.

System med reglageinställningar för den vänstra och högra trådlösa mottagaren.

Anslut de trådlösa mottagarna till elnätet.

Tryck på SoundTouch-knappen på soundbarhögtalarnas fjärrkontroll.

SoundTouch-knappen på SoundTouch-fjärrkontrollen.

Tryck på och håll ned knapp 7 tills anslutningslampan på framsidan av soundbarhögtalaren blinkar vitt och släpp sedan knappen. När den är ansluten lyser lampan med ett fast vitt sken och du hör en ton från högtalarna.

Tips! Om högtalarna inte ansluts kopplar du bort soundbarhögtalaren och de trådlösa mottagarna i 30 sekunder och försöker sedan igen.

SoundTouch-fjärrkontrollen, SoundTouch-knappen och knapp 7 med lampan som lyser med ett fast vitt sken på soundbarhögtalaren.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback