Ansluta de trådlösa surroundhögtalarna (tillval)

Anslut varje surroundhögtalare till en trådlös mottagare

Ställ in L/R-reglaget för varje trådlös mottagare på lämplig inställning beroende på placeringen för den högtalare de är kopplade till

Inställningar för vänster/höger-reglage på trådlös mottagare

Anslut de trådlösa mottagarna till elnätet

Välj din soundbarhögtalare på Min Bose-skärmen i Bose Music-appen (nås via hörlurs- och högtalarikonen i det övre vänstra hörnet)

Tryck på bilden på soundbarhögtalaren i det nedre högra hörnet på skärmen

Tryck på Inställningar > Tillbehörshögtalare > Lägg till tillbehörshögtalare från Bose

Följ instruktionerna i appen