Ladda hörlurarna

För att ladda headsetet behövs en mikro-USB-kabel och en strömförande UBS-anslutning (t.ex. till USB-porten på en dator). En USB-väggladdare kan också användas.

Öppna luckan nedtill på höger hörlur.

Anslut den mindre änden på USB-kabeln till USB-porten.

Anslut den andra änden till en USB-väggladdare eller en dator som är på.

Under laddningen blinkar batteriindikatorn gult.

När batteriet är fulladdat lyser batteriindikatorn med grönt sken.

Det tar upp till två timmar att ladda batteriet helt. När hörlurarna är fulladdade kan du använda dem i upp till sex timmar.
Det går inte att lyssna på musik i hörlurarna medan de laddas.

Hörlurarna måste placeras i rumstemperatur mellan 5 och 40 °C före laddningen.

Använd endast produkten med en godkänd nätadapter som uppfyller lokala bestämmelser (till exempel UL, CSA, VDE eller CCC).