Ansluta till en dator

Gäller:

• SoundLink® trådlöst musiksystem

Tryck på knappen för TRÅDLÖS KÄLLA på fjärrkontrollen. Då bör lampan för trådlös källa på SoundLink®-systemet börja blinka.

Trådlös källa

Slå på datorn. Om den redan är på stänger du alla musikprogram.

Lyft antennen på USB-nyckeln i SoundLink®-systemet till lodrätt läge.

Sätt in USB-nyckeln i en USB-port på datorn. Strömlampan på USB-nyckeln börjar då blinka.

Den trådlösa anslutningen är klar när lamporna på USB-nyckeln och SoundLink®-systemet slutar blinka, och i stället bara lyser. Detta kan ta upp till 30 sekunder. När du hör en kort ton innebär det att du kan börja använda SoundLink®-systemet.

Då kan du alltså spela upp musik via musikprogram och webbradiokanaler.