Ansluta till en dator

tryck på knappen trådlös källa på fjärrkontrollen. lampan för den trådlösa källan börjar blinka på den trådlösa bose®-datorhögtalaren

Trådlös källa

Slå på datorn. Om den redan är på stänger du alla musikprogram

Lyft antennen på den trådlösa Bose-datorhögtalarens USB-nyckel till vertikalt läge

Sätt i USB-nyckeln i en USB-port på datorn. Strömlampan på USB-nyckeln tänds och börjar blinka

När lampan på USB-nyckeln och den trådlösa Bose-datorhögtalaren slutar blinka och tänds med ett fast sken har en trådlös anslutning upprättats. Detta kan ta upp till 30 sekunder. När systemet avger en signal är din trådlösa Bose-datorhögtalare klar att användas

Om du vill spela upp musik öppnar du ett musikprogram på datorn eller går till en webbradiokanal