Ansluta till ett annat Wi-Fi®-nätverk

Gör så här om nätverksnamnet eller lösenordet har ändrats, eller om du vill ansluta systemet till ett annat nätverk:

På ovansidan av högtalaren håller du in AUX och Spela/pausa samtidigt i fem sekunder tills ljusskenan på högtalarens framsida lyser gult.

Gå till Wi-Fi-inställningarna på din mobila enhet och anslut till ditt Bose-produktnätverk, som vanligtvis har samma namn som produktnamnet (t.ex. Bose Home Speaker).

Öppna Bose Music-appen och följ instruktionerna för att ansluta till nätverket

Obs! Om du inte uppmanas att konfigurera systemet i appen trycker du på ikonen Min Bose i det övre vänstra hörnet och sedan på + för att lägga till en produkt.