Ansluta till ett annat Wi-Fi®-nätverk

Gör så här om nätverksnamnet eller lösenordet har ändrats, eller om du vill ansluta systemet till ett annat nätverk:

Håll in tv-ikonen och hoppa bakåt-knappen på fjärrkontrollen samtidigt i tre sekunder. När ljusskenan på soundbarhögtalaren lyser gult sänder soundbarhögtalaren sitt eget Wi-Fi-nätverk för installation

Gå till skärmen för Wi-Fi-inställningar på din mobila enhet och anslut till det nätverksnamn som börjar med Bose Soundbar

Öppna Bose Music-appen och följ instruktionerna för att ansluta soundbarhögtalaren till nätverket

Obs! Om du inte uppmanas att konfigurera systemet i appen trycker du på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet och sedan på + för att lägga till en produkt.