Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Ansluta till ett annat Wi-Fi-nätverk

Gäller:

mer...

Gör följande om nätverket har ändrats eller om du vill ansluta systemet till ett annat nätverk:

  1. Öppna SoundTouch®-appen
  2. Välj menyikonen (≡) i det övre vänstra hörnet
    Obs! Om inte menyikonen (≡) syns på datorn eller surfplattan kanske sidomenyn redan är öppen
  3. Välj Inställningar
  4. Välj Lägg till eller återanslut högtalare
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att ansluta till nätverket

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback