Ansluta till en mobiltelefon eller ljudenhet

Du kan ansluta headsetet till de flesta smarttelefoner med antingen 3,5 mm-stereokontakten (standardkontakt för hörlurar) eller genom att använda den extra 3,5 mm-adaptern (medföljer headset som har köpts efter den 24 maj 2012) om det behövs.

Korrekt anslutning kommer att:

• Ge stereoljud under musikuppspelning och kommunikation
  • Låta personen i den andra änden av ett telefonsamtal höra din röst
  • Möjliggöra korrekt användning av knappen svara/avsluta

Ansluta utan adapter

Ditt Bose®-headset fungerar med de flesta Android™-, Blackberry®- och Windows®-smarttelefoner utan några adaptrar.

Plugga in headsetets ljudkontakt i hörlursuttaget på telefonen

Ta på dig headsetet

Ansluta 3,5 mm-adaptern

Om du köpte ditt Bose-headset efter den 24 maj 2012 medföljer en 3,5 mm-adapter. Du kan behöva använda den här adaptern om inget händer när du trycker på svara/avsluta-knappen på telefonen, om ljudet hörs sporadiskt eller inte alls, eller om mikrofonen inte tar upp något ljud.

Sätt dit adaptern på headsetkabeln och plugga in headsetet med adaptern i telefonens hörlursuttag

Ta på dig headsetet

Ansluta 2,5 mm-adaptrarna

Om du köpte ditt Bose-headset före den 24 maj 2012 medföljer två unika 2,5 mm-adaptrar. Var och en av dem är märkt med en liten symbol (cirkel eller triangel) högst upp på kontakten. Du måste använda en av dessa adaptrar om din telefon har ett hörlursuttag på 2,5 mm.

Välj rätt adapter. På webbplatsen www.Bose.com/phones finns information som hjälper dig välja rätt adapter för din telefon.

Sätt fast adaptern i headsetets ljudkabel

Med adaptern ansluten till headsetkabeln sätter du i adapterns ljudkontakt i hörlursuttaget på telefonen

Ta på dig headsetet

Obs! Om inget händer när du trycker på svara/avsluta-knappen, du hör ljud sporadiskt eller inte alls, eller om mikrofonen inte tar upp något ljud kan det hända att du använder fel adapter. Prova med den andra adaptern och kontrollera igen.